Sidor

lördag 19 maj 2012

Den tyska duschen

Visst var det en dusch som vi lade beställning på för en vecka sedan och nu ligger den i sitt paket i garaget. Ensam är den dock inte utan den har sällskap av köksstolarna, belysningen över matplatsenbelysningen till badrummet, uteduschen och andra småsaker som krukor mm.

Hansgrohe Raindance AIR Showerpipe 240

Det tar ju ett tag innan takduschen är på plats. Eller ett tag, närmare 7 månader för att vara exakt. Varför köper man då en dusch redan nu? Ja, det kan man undra, men svaret är kort och gott priset. Det finns vissa saker som står extra högt upp på önskelistan, men som ligger utanför den uppsatta budgeten. Ibland kan man ha sådan tur att det körs kampanjer på just dessa saker och då gäller det ju att passa på. Precis så var det i det här fallet med takduschen från Hansgrohe. Med en prislapp en bra bit över vår budget så låg den på önskelistan och jag höll hela tiden koll på OM den skulle finnas med på rea eller dyka upp till kampanjpris.

Under våren kör många återförsäljare drive på badrumsinredning då vi svenskar tydligen har en förkärlek till att renovera just nu. När så duschen fanns med hos ett antal kedjor på nätet så började jag undersöka priset mer noggrant. Sidan Badshop.se hade en lägstapris-garanti på just AIR Raindance 240 och helt klart låg de väldigt bra i pris. När jag för 50-11 gången surfade in på sidan för att fundera, vrida och vända på om-att-ifall-eventuellt-kanske slå till så upptäckte jag ett fel i deras annons. Som så många andra sidor så har badshop.se en livechatt och efter att ha "pratat" med en säljare så beställde jag duschen. Felet som jag upptäckte gjorde att jag fick ytterligare rabatt på önskeduschen och då var det ju bara att slå till :))

 AirPower – vatten med tillsatt luftstråle. Hansgrohes enastående duschteknologi.
Vattnet blandas med luft och släpps i fylliga droppar som ger känslan av en riktig
regnskur. Det är lätt att alternera mellan ett behagligt lätt sommarregn och en
kraftfull, koncentrerad massagestråle. Tack vare AirPower används vattnet optimalt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar