Sidor

fredag 17 augusti 2012

Vacker köksblandare med dusch

Kan en köksblandare vara vacker? Absolut!

En blogg som jag följer slaviskt och hämtar massor av inspiration från är Karolina Strandbergs It's a house. Hon och hennes sambo håller på att förvandla världens fulaste hyreshus till sitt drömhus, som hon uttrycker det själv. Jag kan inte annat än hålla med. Vilken förvandling och vilket resultat! I stort sett allt gör dom själva vilket höjer inspirationsfaktorn ytterligare en nivå.

Deras kök är ett exempel på ett fantastiskt hantverk, skapat av som själva. Förutom det härliga köket med innanförliggande luckor (som vi så gärna vill ha i vårt hus) så har dom fler detaljer som gör det där lilla extra. Den vackra köksblandaren är ett exempel. Tyvärr ligger priset på blandaren en bra bit utanför vår budget, men visst finns det liknande varianter till en lägre kostnad.

Gasto Duo Pro

Även IKEA har en populär blandare med dusch, men den saknar en detalj som blandaren ovan från Nordic Bath Interior har. En separat pip utan duschfunktion. Både handduschen och den traditionella pipen är svängbara och kan lätt vridas åt sidan då de inte används. Fjädern är löstagbar för att underlätta rengörning.

Just nu har Nordic Bath Interior premiär för sin hemsida och i samband med detta ett kanonpris på blandaren ovan. Det gäller att passa på!

En detalj som varken IKEA, Blanco eller Nordic Bath Interior har på sina blandare är dismaskinsavstängning. Till min stora glädje fick jag igår se att det finns separata avstängare som sköter sig per automatik. En knapptryckning och den öppnar för vattentillförsel under 3 alternativt 12 timmar. Därefter stänger magnetventilen. Mycket praktiskt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar