Sidor

Det senaste från Instagram

måndag 29 oktober 2012

Golven beställda

Ytterligare en post kan bockas av på att-beställa-listan, nämligen golven i de torra utrymmena. Sedan tidigare har vi fastnat för Alloc lutad furuplank och det höll hela vägen. Idag lades beställningen :)




De lutade furuplanken ska vi ha lägga i stort sett i hela huset. Undantagen är tvättstuga, badrum samt hall och kapprum. I de två förstnämnda blir det plastmatta och i hall och kapprum valde vi ett annat golv från Alloc, Stone skiffer grå. Kombinationen av dessa blev jättelyckad då skifferlaminaten drar lite åt det grå-bruna. På så vis blir intrycket lite mjukare och varmare.

Senare nu i veckan inväntar vi färgprover på färdigmålad grå mdf-panel som vi har tänkt att sätta på väggen i hallen. Ytan har ett penselmålat utseende precis som takpanelen, men istället för att ha vitt överallt funderar vi alltså på att välja en grå nyans. Förutsättningen är att den inte är för mörk.

2 kommentarer:

  1. Ska bli roligt att se hur panelen blir, har nog inte sett något liknande innan.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag hade heller inte sett strukturmålad mdf-panel innan utan bara den folierade. Tydligen har de funnits på marknaden ett tag, men för mig var det nytt. Den grå är jag extra nyfiken på :)

      /Cecilia

      Radera