Sidor

tisdag 6 november 2012

Liljekonvalj i vardagsrummet

Vi kör ytterligare ett tapetinlägg när vi ändå har ångan uppe och den här gången är det dags att visa tapeterna för vardagsrummet.

Jag har en förkärlek till blommor och när det gäller tapetval så har jag hela tiden letat efter blommotiv som kan återfinnas i de värmländska skogarna eller i trädgården. Till vardagsrummet hittade jag en tapet med Sveriges vackraste blomma. Liljekonvalj. Så fantastiskt vacker!


Tapeterna till vardagsrummet

Den mönstrade tapeten är från Sandbergs kollektion Raphaël II och ska sitta som fond på väggen mot badrummet. Den enfärgade gråbruna tapenen till höger ska få pryda resterande väggar i rummet och den hittar ni hos Wallfashions kollektion In my block.


Taklampa i gammelrosa/lila organza

Även taklampan till vardagsrummet är nu inhandlad och valet föll på ytterligare en organzaskärm, men den här gången utan kristaller. Färgen på skärmen har en varm gammelrosa ton och kommer att göra sig bra mot de jordnära tonerna på väggarna. 

Organzaskärmar hittar ni för övrigt över matplatsen i köket (fast i vitt utförande), i barnens sovrum och i vårt sovrum

2 kommentarer:

  1. Den lampan har vi som kökslampa fast den är grå. Vi har en stor klotlampa i den med LED i givetvis.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är de fina Ika? Jag stod i valet och kvalet mellan en grå och en gammelrosa. Det tacksamma med skärmar är ju att man kan byta dom efter humör :)

      /Cecilia

      Radera