Sidor

Det senaste från Instagram

lördag 23 november 2013

Undertak över entrén

23:e november bjuder på ett riktigt gråmulet väder här i västra Värmland. Temperaturen ligger strax under nollstrecket och solen lyser med sin frånvaro. Den till synes gräddkiknande dimman vill inte riktigt släppa taget om trädtopparna utan håller sig krampaktigt kvar. Det tunna tunna istäcket på sjön breder ut sig allt mer och här utanför vårt fönster täcker den hela vattenytan. Visst är det en härlig årstid ändå?


Idag har vi tagit tag i ett mindre projekt som inte riktigt haft prioritet ett, undertak över entrén. Någon typ av armatur kommer att fällas in framöver, men precis som med fasadbelysningen så är det väldigt svårt att ta ett beslut. Taket spikas tätt och armaturen får vänta helt enkelt. Nästa år får det bli ett par varv med målarpenseln också. 


Resten av lördagen kommer att ägnas åt färdigställande av skafferi. Ett projekt som tagit otroligt mycket längre tid än jag någonsin kunnat föreställa mig. Men, så är det också som många säger. Känn efter hur ni vill ha det och skynda långsamt!

Trevlig helg på er alla!

2 kommentarer:

  1. Roligt att få se vad ni pysslar med nu under hösten.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det blir att försöka hinna ikapp med lite småsaker som blivit efter. Så som att lista inomhus ;)
      /Cecilia

      Radera