Sidor

Det senaste från Instagram

fredag 23 maj 2014

Vilodag med tappkran

Idag tog vi en vilodag från alla projekt. Vi hade tänkt att få takplåten till pergolan på plats, men åska, hagel, regn och kraftiga vindar stoppade oss. Under flertalet timmar hade vi Tor och hans hammare på besök och temperaturen sjönk med hela 10 grader. Trots det så känns inte luften rensad. Jag blir inte förvånad om det skulle komma ytterligare någon urladdning inom den närmsta tiden. Nu är det helt vindstilla ute och dimman ligger tjock som grädde på åkrarna.

Den tryckande värmen gör att det är extra viktigt att få i sig vätska. Ofta tänker man inte på det förrän man känner sig ordentligt törstig och då borde man ha fyllt på för länge sedan. Ett tips är att alltid ha vatten tillgängligt. En behållare med tappkran är suverän! Dels är det smidigt, dels så tycker barnen det är roligt att använda tappkranen och dricker vatten som aldrig förr och så skyddar locket mot att eventuella insekter ska ta sig ett dopp. Sedan att hela skapelsen är otroligt snygg, ja det är ytterligare ett plus i kanten om ni frågar mig.




Ska jag vara ärlig så har jag helt snöat in på dessa behållare med tappkran. Den ni ser på bilden är inköpt på Indiska och är en av tre som förgyller min vardag. Idag har jag dessutom fått tips om en fjärde variant och självklart står även den på önskelistan ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar