Sidor

Det senaste från Instagram

tisdag 13 december 2011

Belysning i klädkammare

Ett av sovrummen till barnen kommer att få en klädkammare istället för en vanlig garderobsvägg. Det föll sig naturligt i planlösningen när vi ritade in en mindre WC i anslutning till entrén. Utrymmet som blev kvar fick helt enkelt bli en liten WIC. Personligen så har jag lite svårt för klädkammare och skulle vilja ta ytterligare några dm från toaletten för att göra klädkammaren liiiiiiite större. Vi får se om vi lyckas trolla fram lite mer plats åt kläder och skor.

Oavsett ålder så har nog tjejer alltid en liten förkärlek till bling-bling och inte minst i "princessåldern". Där befinner sig vår äldsta dotter just nu. Allt ska glittra, vara rosa eller lila och helst ha ett motiv med princessor på sig. Till hennes lilla klädkammare har jag tänkt mig en ljuskrona i taket. Gärna med lite glasprismor för att förhöja känslan. Nu har jag hittat en :)

Vid ett av mina dagliga besök på Blocket hamnade jag under kategorin belysning och helt oplanerat så klickades det hem två lampor. Båda till jättebra priser!


Takkronan Trend från Malmbergs är av stål och har prismor av plast. Känns bra med tanke på att den ska hänga i ett barnrum. Ordinarie pris är 1027kr, men jag fick ge 475kr inklusive frakt. Då delades fraktkostnaden med ytterligare en lampa. Till badrummet! Den får ni se lite längre fram :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar