Som jag nämnde i det tidigare inlägget om dubbla porslinshoar så finns det ju för- och nackdelar med både en porslins- och en rostfri ho. Ingen nyhet precis, men vi tycker och tänkter alla olika. Så här har vi resonerat angående val av diskho till köket.
PORSLINSHO
+ Snygg
+ Två enkelhoar ger rejäla hoar
- Ömtålig
- Hög kant ovan bänkskivan
- "Hård" mot ömtåliga glas
- Blir lätt smutsig
ROSTFRI HO
+ Tålig
+ Planlimmad
- Inte supersnygg
- Dubbelho ger en stor och en mindre ho
Det finns garanterat fler synpunkter på alternativen ovan, men vi har i alla fall bestämt oss för en rostfri dubbelho. Helst av allt skulle vi vilja ha två rejäla enkelhoar, men då skulle vi få ge avkall på bänkskåpen och arbetsytan mellan diskbänk och spis.
Det finns ju enkelhoar i rostfritt oxå =)
SvaraRaderaJapp, det finns det, men nackdelen är att det då krävs 2st 60-skåp och då blir arbetsytan mellan diskho och spis lite mindre. Vi måste då också ha diskmaskinen under den arbetsytan och ja, det blir tyvärr lite omständigt. Annars är tanken god, Christer :)
Radera/Cecilia