Sidor

söndag 24 juni 2012

Väderprognos leveransvecka

Imorgon anländer hon. Villa Nystuga. SOM vi är spända :)

Vädergudarna har vi dock inte riktigt på vår sida. Regn, regn och åter regn. Se bara på poolen som plötsligt uppenbarade sig på vår tomt.Visst, väggarna är täckta upptill och gjorda för att klara av regn som Villa Varm sade, men ändå. Allt går så mycket tyngre när det är blött och kladdigt. Dessutom så blir bärigheten på backen runt omkring huset inte den bästa när regnet vräker ner som det gjort idag och enligt prognos även ska göra imorgon.




Yr.no, Klart.se och SMHI visar alla ordentligt med regn imorgon, men sedan skiljer sig prognoserna åt. Håll tummarna för att vi slipper undan så mycket regn som möjligt under stomresningen som börjar på tisdag och slutar någon gång mellan lördag och måndag. Ni som har lust är hjärtligt välkomna att kika ner till Nystuga :)

2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Det gör vi också Ika, men tyvärr har vi fått runt 50mm de två senaste dygnen. Inte direkt vad en bygglpats behöver, men vad ska man göra? Vädret råder vi inte över.

      De närmsta dagarna verkar dock bjuda på avsevärt bättre väder så vi hoppas på att få på taket innan nästa regnväder drar in.

      /Cecilia

      Radera