Sidor

Det senaste från Instagram

måndag 16 juli 2012

Rustik och mjuk pall

Vi är i mitten av juli, men ändå så går tankarna mot hösten. Kanske beror det på det tråkiga och regniga väder som vi haft en längre tid eller så är det för att kvällarna blir allt mörkare och ljuslyktorna börjar hitta fram från sina gömmor i skåpen. Sedan har vi ju alla kataloger och magasin som redan lyft fram sina höstkollektioner.


Pallen Cottage från Jotex
Bild från Jotex

Pallen ovan kommer från Jotex. Robusta träben och en sittdyna av syntetpäls. Finns med både ljus och mörk päls. Jag skulle kunna tänka mig ett par av denna, kanske en ljus och en mörk, i vår lilla klädkammare i hallen. Perfekt att ta fram när man behöver sitta på något för att knyta på sig skorna och sedan lätt att flytta undan när den inte behövs. 


Fårfällsbänk från Rusta

En bänk som funnits med ett tag, men som fortfarande är lika tilltalande, är bänken med fårfällsdyna från Rusta. Den här bänken är lite mer traditionell i sitt utseende och sticker inte ut så mycket som pallen från Jotex. Samtidigt så är sittytan på den här avsevärt mer generös än pallen så kanske är den ett säkrare kort när barn eller de äldre ska slå sig ner? Bänken finns även i ett ännu bredare utförande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar