Sidor

måndag 18 februari 2013

Fler nya stallfönster

Målning och snickeriarbete, ja där har ni vår helg :)

Det är riktigt kul att kunna gå tillbaks i bloggen och se vad vi gjorde för ett år sedan eller när vi gjorde ett visst moment. Man glömmer väldigt fort och även om det var ett riktigt slit så kommer man bara ihåg det som var roligt och tur är väl det! I det här fallet letade jag upp när vi bytte fönster på stallets västra sida och visst gjorde vi det i februari ifjol. Så här ett år senare är även fönstren på norra sidan på plats :)




Vissa moment återstår i huset (och inte minst i ladugården) och vi tar det bit för bit, sakta, men säkert, allt eftersom. För egen del står målning av fönster till badrummet och hyllplan till skafferiet på agendan.

6 kommentarer:

  1. Ibland är det tur att man har bloggen att gå tillbaka till när månader och år svischar förbi!

    Här längtar jag efter takdropp och vårkänning :-)

    Kram Helene

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, takdropp... Ja, våren får gärna snart göra entré, men det lär nog dröja med tanke på alla snöflingor som yr utanför fönstret.

      /Cecilia

      Radera
    2. Nu har jag kikat på FB. Vilken tillgång, med ex. fönster till växthuset.

      Grattis!

      Kram Helene

      Radera
    3. Ja, vi är jätteglada över att det gamla huset står kvar och vi hoppas på att kunna använda så många fönster och tegelpannor som möjligt till växthuset framöver :)

      /Cecilia

      Radera
  2. Här går det väldigt sakta, det är underbart att kunna njuta av huset utan att känna att man måste fixa det där och där. Hoppas ni med får tid att njut av ert hus.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, njuter gör vi i allra högsta grad! Nu när vi bor i huset och inte har resvägen så är det ju så mycket smidigare att gå ut och fixa på ladugården någon timma. Då känns det heller inte som ett tvång.

      /Cecilia

      Radera