Sidor

måndag 11 februari 2013

Ilva Hobby Deluxe

Undrar hur många timmar jag lagt på att fundera över ljussättningen av vårt hus? Men, men, vad gör väl det när det är så fantastiskt roligt?!

I helgen monterade vi äntligen upp vår säng i sovrummet. Rummet blev otroligt mycket mer ombonat och hemtrevligt och bara det gör att skaparlusten väcks till liv igen. Varken jag eller min man är några bokmalar, men sänglampor hör som till i ett sovrum. Modellen jag funderat över går lite mot det industriella, men istället för kromat eller blank plåt så har jag en bild av en svart armatur på näthinnan. Igår länkade jag till en dragspelsvariant vilken jag fortfarande tycker är riktigt snygg, men här blev det tvärstopp från Jan-Es sida. "Något av det fulaste jag sett!!!" blev hans kommentar så det känns som om jag behöver leta fram några fler alternativ att välja mellan ;)


Hobby Deluxe från danska Ilva


Armaturen ovan är en skrivbordslampa, men jag tror den skulle passa precis lika bra som sänglampa. Den blir ju en hel del högre än en vanlig sänglampa, men med tanke på att både sängen och sängborden är relativt höga så tror jag inte den gör bort sig alls. Snarare tvärt om. En riktigt snygg lampa till ett väldigt bra pris!

Hade vi inte haft ett fönster över vår säng så skulle jag absolut ha lagt en beställning på lampan ovan i golvmodell. Hur fräckt som helst att ha som sänglampa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar