Sidor

fredag 9 mars 2012

Ombonat badrum

Ett ombonat badrum är något som jag så gärna skulle vilja ha. Vissa bestämmelser måste man ju följa när det gäller utförande av våtrum som badrummet i allra högsta grad är, men sedan då? Måste man ha vanliga badrumsmöbler, eller kan man sätta ihop något eget? Ni som följer Villa Nystuga vet vid det här laget vilket av alternativen jag föredrar ;)

Spegeln till badrummet hittade jag hos en av favoriterna inom badrum, Dansani. Ännu är den inte inköpt, men kommer att så bli så snart den kommer till ett kampanjpris. Japp, så jobbar jag!

Bild från Dansani

Trots att det är inbyggd belysning runt om så skulle jag vilja ha ett par lampetter vid sidan av spegeln. Inte för att det är nödvändigt för belysningen i rummet eller direkt vid spegeln, utan mer för att det ger känslan av ett ombonat badrum. Sedan kan man ju dock inte få för mycket belysning i ett badrum.

Lampett Astro Roma med brytare
Bilder från Sanova och I väntan på Alfred

Armaturen ovan hittade jag när jag kikade runt på bloggen "I väntan på Alfred". Tyvärr är bloggen avslutad så några bilder från hur det ser ut idag när huset är klart har jag tyvärr inte, men visst höjer lampetterna den ombonade känslan i rummet?

2 kommentarer:

  1. Alfreds badrum var jätte fint. Jag är ju ett fan av hotellbadrum så det kanske riktigt är min stil.

    SvaraRadera
  2. Visst ger det ett intryck av hotellkänsla Ika? Tänker mig även en mjuk och fluffig badrumsmatta att stå på framför handfatet :)

    Hotellkänsla blir det nog inte i vårt badrum även om jag hämtar mycket inspiration därifrån. Till vår WC i hallen hittade jag en smidig lösning på just ett hotell. Vi får se om vi tar efter något från den :)

    /Cecilia

    SvaraRadera