Sidor

söndag 22 januari 2012

Förvaring i matbordet

Köket är den plats vi spenderar mest av vår vakna tid här hemma. Vi äter, fikar med vänner, sitter och småpratar och så har jag min arbetsplats där när jag jobbar hemifrån. För oss är ett stort och praktiskt kök högt prioriterat i vårt nya hus. Så även köksbordet.

Innan har jag funderat på idén att göra ett matbord själv och då helst med golvplank från gamla Nystuga. Nu verkar det tyvärr inte som om plankorna lämpar sig så bra som bord, men vi ska kika lite närmare på det. Än har jag inte gett upp hoppet.

Förutom att bordet ska rymma många gäster så skulle jag även vilja att det är praktiskt att sitta och arbeta vid. Eller kanske snarare att det är praktiskt när man är klar med att arbeta, rita, måla och läsa tidningen. Lådor under bordsskivan skulle kunna vara en sådan praktisk detalj.



I förra veckan var jag på jobb i Trollhättan och passade då på att göra ett besök på underbara pb home. Så otroligt mycket vackert! Den här veckan finns dom representerade på Formex och ett av fredagens inlägg på Formex Magazin uppmärksammade deras fantastiska klockor. Vilken klocka ur deras sortiment jag fastnat för ser ni här. Tyvärr fanns inte vitrinskåpet Fanny på plats i butiken, men när jag gör min resa till Trollhättan i mars så hoppas jag på att dom fått in det. Är väldigt nyfiken på hur det ser ut i verkligheten :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar