Sidor

Det senaste från Instagram

tisdag 11 september 2012

Projekt flytande golv

Hösten är här och lika så förkylningarna med tillhörande feber. Men, men. Det är bara att bita ihop, vila ett par dagar och hålla tummarna för att det snart släpper.

Innan Jan-E fick en släng av influensan så hade vi kommit en bit med nästa stora projekt. Det flytande golvet. En gång i veckan har vi försökt att storstäda hela huset, men trots det så tog det mycket längre tid än vi trodde att tömma det helt och hållet. Inget organiskt material får ligga under den ventilerande platonmattan på grund av risken för bland annat lukt så jag kan lova er att det dammsögs noggrant!
Platonmatta i botten och uppe på den 5 cm tjocka frigolitskivor...

...sedan ytterligare 5 cm frigolit, spårfräst, och efter det plåtarna
 för golvvärmeslingorna.

Så här långt har vi hunnit med golvet i delar av kök/uterum. I de andra rummen ligger platonmattan på plats. Rörmockaren kommer till Nystuga imorgon så då kör vi hårt igen!

Till sist, en liten uppdatering vad gäller fasadmålningen. 3 m fasad kvar att måla på norrsidan av huset, sedan är jag klar!!!!! Eller ja just det ja. Några midjebrädor som ligger i ladugården återstår ju att stryka med täckfärg, men äh, det är ju gjort på en blink ;)

2 kommentarer:

  1. Det fixar du, 3 m är ju så nära mållinjen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, 3 meter, och knappt det faktiskt, är väääälidgt nära mållinjen. Allt tar dock så mycket längre tid än man tror när man har två små prinsessor att sysselsätta samtidigt :)

      /Cecilia

      Radera