Sidor

Det senaste från Instagram

tisdag 5 februari 2013

Projekt skafferi - Uppstart

Skafferi, skafferi, skafferi. Mitt kära skafferi ser ut som ett slagfält!

När man flyttar in i ett nytt hushåll är det bra med utrymmen där man kan ställa saker så länge, innan de hittat sin riktiga plats. Skafferi och kontor har blivit dessa utrymmen här hos oss, men nu är det alltså dags att ta tag i skafferiet.


Dörren in till kaoset står öppen

Hyllplanen ska bytas ut till tjockare och bli fler till antalet, önskemål finns om ett vägghängt medicinskåp i trä med dubbla fönsterluckor, en lite mindre hylla med krokar under för att hänga upp mina kära bakskålar med handtag, krokar till förkläden, vinhylla, skynke som döljer pantflaskor, drickbackar mm, nyckelskåp, upphängningsanordning för centraldammsugarslangen mm mm. Ja, det finns att ta tag i!

Hyllplanen gör vi på enklast möjliga vis av tjockare spånskivor som målas för att stå emot smuts lite bättre och för att vara lättare att torka av. Snyggast hade det blivit om vi sedan använt oss av hyllkonsoller i trä som skruvats i väggen, men eftersom jag vill ha möjligheten att ändra om efter behov så får det bli konsoller och väggfasta skenor i plåt. På så vis slipper vi även massor av hål i väggarna om konsollerna flyttas, men först ska alltså skafferiet tömmas!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar