Sidor

Det senaste från Instagram

torsdag 22 augusti 2013

Husvisning av ett Villa Varm

Går ni i hustankar eller är ni nyfikna på hur ett Villa Varm kan se ut? I så fall skulle jag rekommendera er att boka in helgen den 28-29 september och ta er en tripp till Örebro där dörrarna står öppna hemma hos Toni och Camilla!

Huset från baksidan med sina två flyglar
Källa: Villa Varm

Att bygga hus är nog den största investeringen man gör i sitt liv. Vi hade ett antal olika husleverantörer som vi valde mellan, men innan vi bestämde oss så ville vi gärna se ett hus i verkligheten. Klämma och känna lite och även få en uppfattning om kvalitén. Efter kontakt med Villa Varm fick vi tipset om ett hus som höll på att byggas i Örebro. Det var inte färdigställt, men stomresningen var klar och kunden höll nu på med det invändiga arbetet. Jag ringde till ägarna, som faktiskt var just Toni och Camilla, och frågade om vi fick göra ett besök. Självklart fick vi det och under hösten 2011 tog familjen Axelsson en heldagstripp till Örebro för att titta på ett Villa Varm.

Matplats och vardagsrum med stora ljusinsläpp. 
Visst är det härligt med ryggåstak?
Källa: Villa Varm

Toni och Camillas hus är ett U-format vinkelhus på 203 kvm. De två flyglarna skapar en vindskyddad uteplats och i den ena flygeln så inryms matplatsen och i den andra ett stort sovrum. När vi var på plats så var hela huset en enda stor öppen yta invändigt så det är väldigt kul att se bilderna nu när huset är inrett. Snyggt blev det! Innan vi bestämde oss för vårt kök hade vi kontakt fram och tillbaks med Toni och Camilla då det visade sig att de funderade i samma banor. Ett vitt lantligt kök med platsbygd känsla :)

Vitt lantligt kök med ramluckor, pärlspont, passlister och höga socklar
Källa: Villa Varm


Planlösning för det U-formade vinkelhuset på 203 kvm
Källa: Villa Varm

Som ni vet vid det här laget så blev det ett Villa Varm även för oss och det var faktiskt huset ovan som var en av faktorerna som fällde avgörandet. Det betyder otroligt mycket att få uppleva ett hus i verkligheten innan man börjar med sitt eget. Att det inte är samma typ av husmodell som vårt hus spelade ingen större roll. Man får snabbt ett intryck av kvalité och konstruktion ändå och det faktum att Toni och Camilla inte hunnit färdigställa sitt hus när vi var där och kikade var faktiskt bara positivt. Då fick vi se huset "innanför skalet", sådant som man inte har en chans att se annars. Val av innerdörrar, golv, tak, kök mm mm är ju ändå helt personliga val.

Nu låter jag nog som värsta reklampelaren, men så gärna så gärna. Vi är otroligt nöjda med Villa Varm så som nämnts, går ni i husbyggartankar eller är nyfikna på ett Villa Varm så åk till Örebro i slutet av september :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar