Sidor

Det senaste från Instagram

onsdag 25 december 2013

God fortsättning

Det närmar sig midnatt och juldagen går mot sitt slut. Ett efter ett slocknar värmeljusen i sina lyktor och även de skvallrar om att timman är sen. Det är något speciellt att sitta uppe sent in på natten. Allt är tyst. Mörkret omfamnar huset och vinden viner utanför fönstren. Jag kryper upp i soffan med ett glas rött och tittar ut mot mörkret. Plötsligt tar katten ett jätteskutt rakt in i granen och krasch så åker en kula i golvet. Livet är allt bra härligt. God fortsättning på er!


Några av er har efterfrågat bilder på hur skärmväggarna och plankbordet blev nu när de är klara. Fler bilder kommer, men här har ni en bild på hur skärmväggarna ser ut för dagen, kvällen eller rent av natten!

2 kommentarer:

  1. Skärmväggarna blev jätte fina!!! Roligt med katten, själv hade jag blivit skräckslagen om han hoppade in i vår gran.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi är jättenöjda med skärmväggarna. Det blev så där lagom avdelat som vi hoppats på. Jag tänkte göra ett separat inlägg där ni får se hur de ser ut på närmre håll och även berätta hur vi byggde dem.
      Katten ja. Hon är 4 månader gammal och första mötet med julgranen var ja, vad ska jag säga? Hon verkade tycka det var perfekt med en klätterställning inomhus ;)
      /Cecilia

      Radera