Sidor

Det senaste från Instagram

torsdag 18 oktober 2012

Garderoberna levererade

I hällregn levererades 16 kolli garderobsdelar ikväll. Regnet spelar ju ingen roll för paketinnehållets skull, men de som bar blev minst sagt blöta!


Skjutdörrsmodellen Stockholm till vårt sovrum respektive hallen

Utbudet av skjutdörrsgarderober är stort på marknaden och tillverkarna många. Vi valde Skånska Byggvaror då vi tyckte prisklassen var lagom samt att dörrarna föll oss i smaken. Till vårt sovrum och hallen valde vi en dörr som går i allmogestil. I sovrummet blir garderoben 3,50 m lång så där valde vi två spegeldörrar och två täta. Hallgarderoben är lite mindre 1,55 m så där blev det bäst med två spegeldörrar.  


Skjutdörrsmodellen London till barnens sovrum respektive kontoret

Barnen vill gärna ha Hello Kitty och Blixten Mcqueen på tapeterna i sina rum. Självklart ska de få som de vill, men inte på väggarna. Istället kommer vi att tapetsera garderobsdörrarna. Släta skjutdörrar är gjorda för att kunna tapetseras på och som ni ser på bilden ovan är de vändbara med en grå och en vit sida. Perfekt! Precis som i vårt sovrum så kommer ena väggen i kontoret täckas med garderober. Däremot i barnens rum kortade vi ner garderoberna till 2 m så att det blev 1,5 m kvar för ett skrivbord. 5-åringen i familjen ser verkligen fram emot att få en stooooor spegel i sitt rum :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar