Sidor

Det senaste från Instagram

fredag 19 oktober 2012

Reportage om Villa Nystuga

För några veckor sedan blev jag kontaktad via vår sida på Facebook av en reporter på Länstidningen Värmlandsbygden. De hade fått nys om vårt lågenergibygge och ville göra ett reportage om Villa Nystuga. Oj, tänkte vi. Ett reportage? Om vårt hus? Ja, men varför inte?

Vi blev självklart jätteglada över att få frågan om en intervju och då framför allt för att fokus låg på lågenergitekniken och inte själva husbygget. I onsdags blev vi kontaktade igen. Artikeln var klar och vi skulle få äran att pryda omslaget. Villa Nystuga på förstasidan? Jag kan ju säga att vi varit lite nervösa :)

Här kan ni läsa artikeln

Förstasidan av Länstidningen Värmlandsbygden 2012-10-19
Bild från Länstidningen Värmlandsbygden


Josefin som skrivit artikeln fångade vårt samtal på ett väldigt bra sätt. Vi kompletterade med några tekniska detaljer och när vi läste hela texten och såg bilderna så gick det upp ett ljus för oss. Wow, vi bygger faktiskt vårt drömhus! Det kanske låter lite konstigt, men vi lever som i en bubbla. En husbyggarbubbla. Först när någon annan sätter sina ord på vårt projekt så kommer vi lite närmare verkligheten. Inuti bubblan är det mycket slit, många funderingar, sena nätter, långa dagar och inte minst väldigt väldigt kul!

2 kommentarer:

  1. Visst är det lite spännande att se sina egna ord tolkade av någon annan?

    SvaraRadera