Sidor

Det senaste från Instagram

måndag 24 mars 2014

Glaskaraff med tappkran

Mars och värmande vårsol blandas med isande vindar och piskande regn. Omväxling förnöjer heter det ju, men jag måste erkänna att jag titt som tätt faktiskt drömmer mig bort till ljumna sommarkvällar. Tänk er en sådan där sommarkväll då man sitter och bara njuter. Lyssnar till ljudet från syrsorna. Och lommen. Allt är stilla och solen börjar så sakteliga gå ner. Eller varför inte en grillkväll med bekanta? Barnen som springer runt på gräsmattan trots att de skulle ha varit i säng för länge sedan. Doften från kolgrillen. Mat, dryck, mygg och skratt i en saligt underbar röra. Sådana där sommarkvällar som man aldrig vill ska ta slut!

Kan man annat än att längta till sommaren?

Visst ser det underbart läskande ut? Tänk er på barnkalaset, grillkvällen eller en varm och solig dag helt enkelt. Vatten, vin, sangria, saft, mojito, lemonad. Bara fantasin sätter gränser!

Effektfullt med olika nivåer
 
Vart kan man då hitta glaskaraffer med tappkran? Ja, största utbudet har ju, inte helt otippat, USA, men visst kan man även få tag på dem här hemma. Någon som har ett bra svar på hur man ska göra för att bara beställa ett par stycken och inte en hel drös?

2 kommentarer:

  1. Hej! Antar att du redan hittat glasburkar med tappkran. Annars finns det nu både på åhlens och lagerhaus. Köpte själv en 8-liters nu på lagerhaus för 299:- :)

    SvaraRadera