Sidor

Det senaste från Instagram

måndag 23 april 2012

Uppdatering av budget

Det sägs att den enda man kan vara säker på när det gäller en budget för ett husbygge, är att den spricker. Om den har gjort det för oss? Japp, den första budgeten vi satte upp har överskridits, men än så länge håller vi oss inom ramarna och vi hoppas självklart att det blir så när slutnotan kommer. Eller hoppas och hoppas. Det måste bli så helt enkelt.

Kvällen har ägnats åt uppdatering av Villa Nystugas budget

Kalkylarbete är något som pågår hela tiden och redan från början har vi försökt att hålla stenkoll på det mesta. Nu går det inte att budgetera för varenda liten detalj, men i det stora hela bör det mesta vara med. En post som fallit mellan stolarna för vår del var solpanelerna och det känns ju självklart inte så bra då det är en relativt omfattande post. Samtidigt så har vi tagit bort en del detaljer, minskat några och ökat en del andra. Även om det är ett tag tills huset står på plats så faller fler och fler bitar på plats och då är det mycket lättare att föra in rätt siffor i kalkylen.

Imorgon träffar vi Hide a lite för ljussättning av Villa Nystuga. Då får vi se om vi budgeterat rätt för den delen av bygget :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar