Sidor

Det senaste från Instagram

måndag 11 juni 2012

Uppdaterad fasad

Nu är det på tiden att visa er hur Villa Nystuga kommer att se ut. Om drygt två veckor så börjar hon så sakteliga komma på plats och lagom till att vi går in i juli månad så kan vi också gå in i huset. Längtar något så otroligt efter att få ta i handtaget, gå omkring inomhus och titta ut genom fönstren.

Villa Varm levererar alla sina planlösningar i 3D. Första gången en svart och gul CD-skiva damp ner i vår brevlåda var i samband med allra första offertunderlaget som vi skickade ut. Häftigt att få se huset "uppbyggt" och även kunna gå runt i det och mäta och fundera. Några ändringar har det blivit på vägen och jag är väldigt glad över att vi låtit vår husplanering ta tid, för man kommer absolut inte på de bästa lösningarna första gången man sätter sig ner och skissar. Inte andra gången heller för den delen ;)

Nu är dock Villa Nystuga spikad in i minsta detalj, eller ja, jo, utvändigt i alla fall. Eftersom vi valt att göra allt invändigt arbete själva så kan ju en innervägg komma att flyttas en aning under arbetes gång, men detta är inget vi har några planer för i dagsläget, men som sagt. Allt faller inte på plats med en gång utan det måste få ta tid. Skräckscenariot är ju att vi inte blir nöjda utan kommer på en detalj som skulle ha varit med från början. Ja, ja. Nog om detta. Jag skulle ju visa er den uppdaterade fasaden.

Klicka gärna på den första bilden nedan så öppnas den i ett nytt fönster. Därefter klickar ni er vidare och går på så vis runt Villa Nystuga :)


Tvättstuga/badrum/vardagsrum/uterum i väster och uterum/kök från sydväst


Uterum/kök/kontor i söder och kontor från sydost


Kontor/erntré/sovrum i öster och sovrum/tvättstuga från nordost


Sovrum/tvättstuga/uterum i norr och tvättstuga/badrum/vardagsrum/kök/uterum från nordväst

Altanen är ett förslag från Villa Varm, men den kommer inte att se ut riktigt så i verkligheten. Exakt hur den kommer att byggas är inte bestämt ännu utan det får tiden och solen utvisa. Vi vill dock ha en altan, även om en lite mindre, på husets södra sida och sedan en större i väster.

I husets norrända finns vårt sovrum samt tvättstugan. Utanför dörren som ni ser på norrgaveln så skall en farstukvist byggas, men den finns inte med på bilderna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar