Sidor

Det senaste från Instagram

lördag 28 juli 2012

Innerväggarna gipsas

"Har ni satt tapet på väggen?". Ja, den frågan ställde vår 5-åring när hon kom in och fick se att innerväggarna var gipsade. Även om gips nu inte är som tapet så blev väggarna mycket ljusare och faktiskt "snygga" att se på :)

Skivorna skärs till och skruvas upp

Färdiggipsat i tvättstugan!

Bygget rullar på för fullt och förutom badrummet där det ska vara tätskikt mm för att stå emot väta så är hela den vinkeln med vardagsrum, tvättstuga och sovrum färdiggipsade. I den andra vinkeln så är hallen och kontoret klara. Kök och "uterum" får vänta på att bli gipsade då glesen i taket skall spikas klart först och innan det arbetet kan påbörjas måste vi dra viss el. De sista dagarna har det dock varit uppehåll så vi har passat på att få underpikningen i gavelspetsarna på plats. Det gäller att passa på de få dagar som vädret tillåter.


I övrigt så tog vi faktiskt en paus igår och idag och ägnade ett par dagar i Göteborg. Som så många andra av er var vi på konsert med Bruce Springsteen. Helt magiskt! En fantastisk konsert som skiljde sig en del mot de tidigare vi varit på. Igår var det mer show och Bossen bjöd verkligen på sig själv till pubilkens stora glädje!

Magiskt. Helt magiskt!

Imorgon är vilan över och då är det Nystuga som gäller igen. Mellanväggar ska upp och underspikning och stuprör lika så. Inte blir allt klart imorgon, men några bitar ska betas av i alla fall. För min del står målning med täckfärg på schemat. Undrar om just det momentet aldrig tar slut???

2 kommentarer:

  1. Hade biöjett förra gången han var här i stan men den här gången hann jag aldrig att få tag på några innan dem var slut. Han är helt magiskt att se på!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, eller hur Ika?! Synd att du inte fick tag på några biljetter. Vi får hålla tummarna för att han kommer tillbaks om några år igen :))

      /Cecilia

      Radera