Sidor

Det senaste från Instagram

söndag 29 juli 2012

Mellanväggarna tar form

Bygget är inne i ett roligt skede just nu. Mellanväggarna börjar ta form och till skillnad från mycket annat (målning till exempel, "målar du fortfarande???") så ser man resultat med en gång.

Den östra vinkeln vid lunchtid och kvällstid idag

När vi nu haft en minst sagt öppen planlösning sedan huset restes för en månad sedan så känns allt väldigt trångt. Hur ska vi komma in i rummen genom de små "gluggarna"? Får det verkligen plats en dörr där och känns inte korridoren till tvättstugan väldigt l å n g?

Från ytterdörren i tvättstugan känns korridoren otroligt lång!

Den vinkeln som det arbetas mest i för tillfället är den som vätter mot norr med vardags-, sov-, badrum och tvättstuga. Här har de flesta mellanväggar kommit upp, de som kvarstår är de mellan sovrummen. Arbete i den andra husvinkeln, åt väster, får snällt vänta några dagar till.

Tre sovrum på rad ska det bli här utefter den östra väggen

Ni som följer oss på Facebook har läst att vi idag har fått samtliga gavelspetsar och vindskivor målade med täckfärg samt att brädorna till underspikningen har börjat komma på plats. Imorgon ryker de två två sista byggställningarna :))

4 kommentarer:

  1. Ni jobbar på bra där uppe i Värmland. Tummen upp för det ;-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Ja, för tillfället flyter det mesta på :)

      /Cecilia

      Radera
  2. Aaaa rätt inställning jobba mot små mål som att bli klar med nockspetsar o få bort ställningen!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, eller hur Ika? Små delmål gör att slutmålet inte känns så långt borta. Nu är alla ställningar borta och huset fick ett helt nytt utseende :))



      /Cecilia

      Radera