Sidor

Det senaste från Instagram

torsdag 5 januari 2012

Belysning i hallen

En hall kan se ut på så många olika sätt. Hos oss kommer den bli ganska stor och öppen med insyn genom kök och uterum. Tanken när jag ritade planlösningen var den att försöka få bort så mycket jackor, skor, ryggsäckar, hundkoppel, mössor mm mm som möjligt och istället skapa en "ren" yta. I förra veckan gjorde vi en sista ändring i ritningen där vi fick ett kapprum i direkt anslutning till entrén. Att vi inte tänkt på detta innan?!

Belysningen i hallen vill jag gärna ha diskret. Den ska ge ett bra ljus, men ändå vill jag inte att själva armaturen ska ta så mycket plats i blickfånget. Vackra skuggmönster i taket däremot, DET får det gärna vara massor av :)


Armaturen ovan kommer från Markslöjd och är en takplafond i krom och kristall. Skulle kunna tänka mig en eller två i taket i hallen samt en i kapprummet MEN. Precis som med lamporna till uterummet så vill jag nog se lite miljöbilder eller allra helst se den i verkligheten innan jag beställer den. Sedan får den väldigt gärna vara på rea också ;)

En mer diskret variant är en plafond i tyg och glasskiva. Markslöjd har självkart en, men även ELLOS och då med en mycket bättre prisbild. Att man dessutom får hem rabatter på 50% att utnyttja på valfri vara gör ju det hela ännu bättre!


2 kommentarer:

  1. Ellos är duktig på att skicka rabatter hem. Typ varje dag!!!

    SvaraRadera
  2. Ja, visst är dom Ika?! Sedan så får jag nog försöka utnyttja mammas och min systers rabatter också :)

    SvaraRadera