Sidor

Det senaste från Instagram

fredag 8 juni 2012

Leverans av handtag och lås

Idag blev jag uppringd av Schenker. "Vi har ett paket från Beslagsboden adresserat till er". Beslagsboden? Det tog ett tag innan poletten föll ned, men tillslut kom jag på att Helena från Villa Varm meddelat i förra veckan att hon lagt beställning på de handtag och lås vi valt till huset.



Habo Copenhagen i matt krom från serien Classic
kommer att sitta på samtliga innerdörrar



ASSA 1956 i matt krom från serien Epok
kommer att sitta i våra två ytterdörrar

Att dörrtrycken skulle levereras direkt hem till oss hade vi helt missat, men paketet togs emot med öppna armar och nu har våra förväntningar höjts ytterligare. Som vi längtar efter den riktigt stora leveransen! Innerdörrarna vi valt är Oden 4 från GK Door och ytterdörrarna kommer båda från BorDörren. I entrén en pardörr i lite bredare utförande och med klarglas, Venus CYD 834 15x21, medan dörren till tvättstugan är en enkeldörr med costwoldglas, men i samma modellserie som entrédörren, Venus 834G.


Handtag till fönster och altandörrar, HOPPE London, från Tanumsfönster

Handtag till fönster och altandörrar levereras monterade på respektive enhet och sitter alltså redan på när huset anländer. Fönstren som Villa Varm har i sina hus kommer från Tanumsfönster och vi har valt spröjs på samtliga fönster. Vilken typ av spröjs vi valt kan ni ser här.

Nytt sedan några dagar tillbaks är nedräknaren uppe till höger på sidan. I dagsläget är det bara 18 dagar kvar tills Villa Nystuga anländer till Värmland.

2 kommentarer:

  1. Hej Cecilia! Vi kanske har varit otydliga med när och var handtag och lås levereras. Jag har nu uppdaterat vår webbsida! http://www.villavarm.se/leveransbeskrivning-20102.html
    /Helena

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hejsan Helena
      Inga som helst problem. Vi tog emot paketet med ett stort leende på läpparna. Nu, nu, NU närmar det sig!!!

      /Cecilia

      Radera