Sidor

Det senaste från Instagram

söndag 27 december 2015

God fortsättning


Högtider är trevligt, men ATT det är otroligt skönt när vardagen gör sitt intåg igen! Jag är nog inte direkt känd för att vara så värst "kalasig" av mig, snarare tvärt om, och det är väl inget att sticka under stolen med...

I år har vi firat jul med tjocka släkten här hemma på Nystuga. En omgång på själva julafton och sedan ytterligare en gång igår på annandagen. Trevligt umgänge, glada barn och god mat, precis som det ska vara. Nu är dock alla paket öppnade. All julmat uppäten (tack och lov!) och all stress förbrukad.

För det är ju det där med stressen och alla måsten. Långt innan julafton går av stapeln så börjas det med planeringen. Visst är det bra att vara förberedd, men ärligt? Varva ner och ta en pix! 

Julen är mysig med alla ljus, julgranen, dofterna och de ombonande röda färgerna, men glöm inte lugnet. Stora sällskap i alla ära, men oj så skönt det är att bara lyssna till tystnaden och verkligen vara varva ner. Tack och lov är vi alla olika, men huvudsaken är att vi så ofta som möjligt är ärliga mot oss själva och verkligen låter oss göra det som vi mår bäst av.

Vi får ofta frågan "Hur orkar ni hålla på med alla projekt hela tiden?" och svaret är så enkelt att det är just då vi kopplar av som mest och därför ska vi ut och snickra i ladugården imorgon. Precis som vi gjorde på juldagen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar